Publicare anunturi locuri de munca in Jurnalul National

Publicarea unui anunt in ziarul Jurnalul National nu este asa de dificila precum ar putea parea, acest proces fiind compus din 3 pasi simpli. Atunci cand sunteti in cautarea unui ziar unde sa publicati un anunt de angajare este posibil sa doriti ca in schimbul sumei achitate sa primiti expunerea cea mai mare, iar pentru ca acest lucru sa se intample, va sugeram sa publicati anuntul in ziarul Jurnalul National.

Pentru a publica anuntul, tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe site-ul www.anunturi-jurnalul-national.ro/ si sa urmati pasii prezentati mai jos :

  1. Primul pas este reprezentat de completarea unui formular cu anuntul dumneavoastra, selectarea datelor de aparitie si optiunile dorite pentru anuntul de angajare.
  2. Cel de-al doilea pas este reprezentat de verificarea datelor introduse si de calcularea pretului pentru anunt si pentru optiunile selectate la primul pas.
  3. Ultimul pas este reprezentat de completarea datelor personale pentru emiterea facturii fiscale sau al ordinului de plata.

Pentru orice intrebare sau nelamurire, va rugam folositi urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *