Cum trimit anunturi cu locuri de munca la ziar ?

Sunteti un aganjator si sunteti in cautarea unor noi angajati ? Credeti ca gasirea acestora este o sarcina imposibila intr-o societate asa de numeroasa ?

Mediapress.ro vine in ajutorul dumneavoastra si incearca sa va faca sarcina mai usoara.Tinand cont de avantajele anunturilor in presa scrisa, va sfatuim sa publicati anuntul dumneavoastra in ziar.Acest lucru este destul de usor tinand cont de faptul ca toate aceste lucruri pot fi rezolvate doar cu un singur apel telefonic catre consultantul Mediapress.

O sa puteti comunica telefonic toate detaliile anuntului dumneavoastra, ziarele in care doriti sa publicati anuntul (nationale sau locale), iar consultantul o sa va comunice la final suma pe care trebuie sa o achitati in vederea publicarii anuntului

Pentru ca intotdeauna ne-am gandit la timpul tau si pentru ca mereu dorim sa te ajutam sa iti rezolvi problemele cat mai rapid, iti oferim sansa sa publici anuntul intr-o multitudine de ziare (la alegere) si sa efectuezi o singura plata (nu o multitudine de plati catre fiecare ziar in parte).

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro