Aplicatie pentru publicarea ofertelor pentru locuri de munca in ziare nationale

Tinand cont de tematica site-ului, anume oferte pentru locuri de munca,  va pot oferi un pont de care sa va folositi pentru a publica anunturi in ziare nationale mult mai rapid si mai simplu.

Probabil vreti sa publicati un anunt pentru angajarea de personal in ziarele nationale, insa nu aveti timp destul pentru a va deplasa la o agentie de publicitate sau pentru a contacta fiecare ziar in parte.

De astazi, Mediapress Advertising a lansat pentru dumneavoastra o aplicatie pentru smartphone-uri sau tablete ce va poate ajuta in rezolva problemei expuse mai inainte.Aveti nevoie de aproximativ 10 minute pentru a publica un anunt in ziare nationale (la alegere) si pentru a efectua plata.

Pe blogul Mediapress a fost publicat si un mic tutorial despre cum functioneaza aplicatia si cum o sa aveti anuntul publicat in ziare de circulatie nationala in cel mai scurt timp posibil, dar si cum sa efectuati plata tot cu ajutor aplicatiei.

Puteti citi articolul de lansare al aplicatiei si sa accesati link-ul de descarcare al aplicatie, intrand pe urmatorul link : Mediapress Advertising a lansat prima aplicatie pentru publicarea anunturilor in ziare nationale