Anunturi cu locuri de munca in ziarul Evenimentul Zilei

Un alt ziar in care puteti publica anunturile dumneavoastra de angajare este Evenimentul Zilei.Puteti face acest lucru foarte usor, accesand site-ul Anunturi in ziarul Evenimentul Zilei .

In cazul in care sunteti clienti ai Mediapress Advertising si doriti sa beneficiati de o reducere de 7%, puteti intra pe site-ul Mediapress Advertising si sa va logati.Toti clientii care sunt logati pe site-ul Mediapress primesc aceasta reducere.

Aici puteti adauga si citatii in ziar, anunturi pentru vanzare/cumparare sau chiar decese, in cazul in care nu sunteti strict interesant de publicarea unui anunt de angajare in ziar.Pe langa aceasta varietate de anunturi pe care le puteti publica, puteti alege si o multime de optiuni pentru anuntul dumneavoastra.De exemplu, puteti alege ca anuntul dumneavoastra sa fie publicat intr-un chenar, cu litere distincte, cu majuscule sau sa adaugati o fotografie acestuia.

De asemenea, puteti alege optiunea ca anuntul dumneavoastra sa fie publica pe 355 de site-uri cu doar 25 de lei.

Toate aceste lucruri o sa fie facute fara ca dumneavoastra sa sunati la o multime de agentii,ziare sau sa accesati o multime de site-uri pentru a adauga anuntul.Tot ce trebuie sa faceti este sa intrati pe www.mediapress.ro .