Publica anunt in ziar de acasa cu plata prin SMS sau CARD

Acum poti publica un anunt in ziare nationale sau locale din Romania fara a mai fi nevoie sa te deplasezi la vreun sediu pentru a achita publicare. Toate aceste lucruri se poate face de acasa prin intermediul Mediapress Advertising, compania de pe locul 1 un topul companiilor de mica publicitate din Romania in anii 2011, 2012 si 2013.

Pentru a publica anuntul trebuie sa intri pe site-ul anunturiziarenationale.ro sau pe oricare dintre site-urile prezentate pe acest blog ( vezi butoatele din lateralul paginii) si sa alegi ziarul dorit, pentru ca mai apoi sa completezi un simplu formular si sa trimiti anuntul spre publicare.

Publicarea unui anunt in ziare cu plata prin SMS se face in doi pasi simpli. Dupa ce ai completat formularul si l-ai trimis, va fi nevoie sa trimiti unul sau doua SMS-uri la numarul indicat (din Vodafone, Orange sau Telekom) si sa astepti mesajul cu parola pentru confirmarea platii. Dupa ce ai trimis mesajele, o sa fii directionat catre pagina de confirmare a platii pentru a introduce parolele primite prin SMS.

Daca doresti sa publici anunt in ziar cu plata prin CARD, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi intructiunile prezentate pe site-urile Mediapress Advertising si plata se va face instanta, fara a fi retinuta nici o taxa. Acest serviciu este disponibil celor care detin carduri emise sub siglele Visa sau MasterCard (Visa, Visa Debit, Visa Electron, MasterCard, Maestro) si plata este ca si facuta.

Pentru mai multe detalii puteti folosi urmatoarele date de contact :

Departamentul “Mica Publicitate”
Tel. fix: 021.301.99.45;
Tel. Mobil: 0724.572.505;
Fax: 021.336.79.00;
Email: office@mediapress.ro